Vakantiehuizen België

Vergelijk particuliere vakantiewoningen in België van 6 verhuurorganisaties

Vergelijk vakantiehuizen in België van 6 verschillende gerenommeerde verhuurders van particuliere vakantiewoningen: van kastelen tot landhuizen en groepshuizen, van boerderijtjes tot molens en bungalows, van villa's tot chalets, gîtes en cottages.

Belvilla verhuurt vakantiehuizen in deze regio's in België: Antwerpen (Anvers), Henegouwen (Hainaut), Limburg (Limbourg), Luik (Liège), Luxemburg (Luxembourg), Namen (Namur), Oost-Vlaanderen (Flandre Orientale), Vlaams-Brabant (Brabant Flamand), West-Vlaanderen (Flandre Occidentale)

Per (toeristische of geografische) regio in België kan een vergelijking worden gemaakt met het aanbod van 5 andere verhuurders. Staat de regio in België waar u een vakantiewoning zoekt niet in het regio-overzicht van Belvilla, dan kunt u ook zoeken bij: Novasol, Interhome, Suncamp/ACSI, Basic Travel, Happy Home.


Vakantie à la Carte is geen reisbureau of reisorganisatie maar een reissite die het u zo makkelijk mogelijk maakt om het totale aanbod van vakantiehuizen in België te vergelijken. Ook kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken van hotels in België, huurauto's in België, vliegtickets naar België, last-minutes en georganiseerde reizen naar België


Anders Reizen reisverslagen

Anders Reizen Reisverhalen & reisinfo België

Vakantie à la carte België
Vakantie à la Carte > vakantiehuizen > vakantiehuizen België